ម្ហូបអាហារ​សំខាន់ៗ​​សម្រាប់​ស្ត្រី​​មាន​ផ្ទៃពោះ​


ម្ហូបអាហារ​សំខាន់ៗ​​សម្រាប់​ស្ត្រី​​មាន​ផ្ទៃពោះ​
​ ក្នុង​រយៈ​ពេលដែល​ស្ត្រី​មាន​ ផ្ទៃពោះ កូន​នៅក្នុង​ផ្ទៃ​ក៏ត្រូវ​ការ​ជា​ចាំបាច់​ណាស់​នូវ​ម្ហូបអាហារ​ដែល​ម្តាយ​ បរិភោគ​ចូលទៅ​។ ដូច្នេះ​ស្ត្រី​ដែលមាន​ផ្ទៃពោះ​ទាំងអស់​ត្រូវការ​នូវ​អាហារ​សំខាន់ៗ​ជាច្រើន ​លើ​ល​លប់​ពី​ស្ត្រី​ធម្មតា ព្រោះ​ត្រូវ​បរិភោគ​សម្រាប់​ខ្លួនឯង​ផង និង​សម្រាប់​កូន​នៅក្នុង​ផ្ទៃ​ផង​។​ម្ហូបអាហារ​សំខាន់ៗ​និង​ចាំបាច់​សម្រាប់ ​ស្ត្រី​មាន​ផ្ទៃពោះ ឬ​ស្ត្រី​ដែល​សម្រាលកូន​ហើយ​មានដូចជា​៖

១-អាហារ​ដែល​សម្រាប់​ទ្រទ្រង់​រាងកាយ​ឲ្យ​ធំធាត់​មានៈ ស​ណ្តែ​ង​គ្រប់មុខ ត្រី ទឹកដោះគោ សាច់ជ្រូក គោ ចៀម បក្សី ដូចជា​គ្រួច ទា មាន់ សាច់​គ្រុម បង្កង​។​

២-អាហារ​ដែល​ផ្តល់​ថាមពល ឬ​កម្លាំង​ដល់​រាងកាយ​មានៈ អង្ករ អង្ករ​សាលី ពោត ប្រេង ខ្លាំ​ញ់ ស្ករ ល្ង ដំឡូង គ្រប់យ៉ាង​។​

៣-អាហារ​ដែល​សម្រាប់​ផ្តល់នូវ​ជីវជាតិ​ទប់ទល់​នូវ​ជំងឺ​ផ្សេងៗ​ មានៈ​ ផ្លែឈើ​ទូទៅ​មានៈ ចេក ក្រូច ល្ហុង ម្នាស់ ត្រសក់ ដូង ឪឡឹក ធូ​រេ​ន ទំពាំងបាយជូរ​ស ក្រហម ខ្មៅ​។​ បន្លែ​ទូទៅ​មានៈ ស្ពៃ ឆៃថាវ ខាត់ណា សាឡា​ត់ គ្រប់ ប៉េងប៉ោះ ត្រកួន ល្ពៅ ននោង ត្រឡាច ឃ្លោក ម្ទេស​ធំ​៕

ប្រភពពី popzone.asia

About គេហទំព័រទ្រឹស្តីចក្រ​

ការជួយចែករំលែក ជូនអ្នកជាការពេញចិត្ត​របស់ខ្ញុំ
អត្ថបទនេះត្រូវបាន​ផ្សាយក្នុង អំពីទ្រឹស្តីចក្រ។ ប៊ុកម៉ាក តំណភ្ជាប់​អចិន្ត្រៃ​យ៍​

ឆ្លើយ​តប

Please log in using one of these methods to post your comment:

ឡូហ្កូ WordPress.com

អ្នក​កំពុង​បញ្ចេញ​មតិ​ដោយ​ប្រើ​គណនី WordPress.com របស់​អ្នក​។ Log Out / ផ្លាស់ប្តូរ )

រូប Twitter

អ្នក​កំពុង​បញ្ចេញ​មតិ​ដោយ​ប្រើ​គណនី Twitter របស់​អ្នក​។ Log Out / ផ្លាស់ប្តូរ )

រូបថត Facebook

អ្នក​កំពុង​បញ្ចេញ​មតិ​ដោយ​ប្រើ​គណនី Facebook របស់​អ្នក​។ Log Out / ផ្លាស់ប្តូរ )

Google+ photo

អ្នក​កំពុង​បញ្ចេញ​មតិ​ដោយ​ប្រើ​គណនី Google+ របស់​អ្នក​។ Log Out / ផ្លាស់ប្តូរ )

កំពុង​ភ្ជាប់​ទៅ​កាន់ %s